SIMFEST – 2019 își deschide porțile pentru ediția a XVI-a.
Este cel mai important festival de producție media din România. Timp de 15 ani am preţuit curajul de a sta în faţa unui public exigent şi am lansat de fiecare dată noi provocări , la care am primit răspunsuri îndrăzneţe.
Am strâns în jurul nostru și am premiat oameni de televiziune, artiști, cineaști și producători din lumea întreagă. Pentru unii, a fost prima confirmare a talentului și valorii profesionale. Alții ni s-au alăturat ca o recunoaștere a standardului de excelență pe care l-am impus. Am prețuit mereu ambiția și încrederea celor care au avut curajul să stea în fața celui mai exigent public. Am pornit la drum ca un festival de televiziune şi am devenit o şcoală de media. Am strâns în jurul nostru elita din televiziune şi film. Am descoperit talente şi am răsplătit voinţa, creativitatea şi energia. Mereu am avut convingerea că se poate şi mai bine.
An de an, sute de tineri talentați au învățat arta comunicării, management și tehnica cinematografică de la cei mai importanți oameni de televiziune și influenceri în cadrul workshopurilor și masterclass-urilor SIMFEST. Am pus unul dinte cele mai frumoase orașe din România – Tîrgu Mureș, pe harta festivalurilor internaționale de televiziune. 16 ani de muncă, speranțe și încredere au născut și au consacrat un brand românesc recunoscut în toată lumea și o destinație cu notorietate pentru comunitatea producătorilor multimedia.
Înscrie-te în concurs și vino în august la Tîrgu Mureș să cucerești premiul pe care îl meriți! Sau vino doar să întâlnești profesioniști de înaltă clasă și să înveți de la ei!